Ponudniki izdelave spletnih strani v Sloveniji

izdelava spletnih straniŽelite si izdelati spletno stran, da se boste lahko predstavili svojim potencialnim strankam z izdelki/storitvami, ki jih ponujate pa ne veste kje začeti in na koga se obrniti? Najhitreje boste prišli do kontaktnih podatkov podjetij, ki ponujajo izdelavo spletnih strani tako, da boste obiskali spletno stran Google.si in v iskalno polje vpisali besedno zvezo “izdelava spletnih strani”. Hip zatem, ko boste kliknili na gumb za iskanje, se vam bodo izlistali naslovi spletnih strani, ki ponujajo izdelavo spletnih strani. Med ponudniki izdelave spletnih strani boste našli tudi spletno stran podjetja Spletnik, ki se že vrsto let ukvarja z izdelavo internet strani.

Takoj pod iskalnim poljem boste videli najprej tri oglase podjetij, ki so zakupila ključno besedo “izdelava spletnih strani“, pod temi oglasi pa si lahko ogledate organske zadetke. Naslovi spletnih strani, ki so se znašli na prvi strani rezultatov iskanj so tam zato, ker jih je Google na podlagi svojih algoritmov izbral za najprimernejše glede na iskalno frazo, ki ste jo vnesli. Rečemo lahko da so to spletne strani, ki imajo najboljše narejeno optimizacijo za iskalnike (SEO – Search Engine marketing). Več o postopkih, ki pripeljejo do top pozicij na iskalnikih si lahko preberete v kakšnem drugem članku. Kako torej izbrati ponudnika, ki vam bo izdelal spletno stran? Predlagamo, da preklikakate vsaj polovico naslovov iz prve strani in si ogledate njihove strani, vključno z referencam in cenami.

Običajno imajo podjetja na spletni strani tudi obrazce za oddajo povpraševanja. Zaupajte svoje želje glede vaše bodoče spletne strani. Čim bolj natančno napišite kakšno spletno stran bi želeli imeti in v kakšne namene jo boste uporabljali. Več informacij kot boste podali, lažje vam bo podjetje pripravilo natančno ponudbo za izdelavo strani. V nekaj dneh se bo prav gotova odzvala večina podjetij pri katerih ste oddali povpraševanje za izdelavo. Primerjajte ponudbe med seboj. Ne samo glede cen, ampak tudi rokov izdelave, poprodajnih storitev, ipd. Pomembno je namreč, da vam podjetje zagotovi tudi morebitno odpravo napak ali pomanjkljivosti do katerih je prišlo med izdelavo spletne strani, ter, da vam zagotovi nadgradljivost strani (če bi kdaj v prihodnosti želeli na stran dodati nove funkcionalnosti) ali da vam bodo na razpolago, če boste potrebovali pomoč pri upravljanju spletne strani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *