Polona Kisovec, strokovnjakinja neposrednega trženja in prodaje

Polona Kisovec je svoje izkušnje na področju neposrednega trženja pridobivala izključno iz prakse, s čimer se uvršča v sam vrh strokovnjakov na področju neposrednega trženja. Edino merilo za njen uspeh so rezultati. Svojo kariero je Polona Kisovec začela tako, da je poprijela za kakršno koli delo, ki ji je lahko prineslo izkušnje na področju komuniciranja.

Med drugim je Polona Kisovec delala kot prodajalka od vrat do vrat, bila je tržnica na telefonu, med študijem je delala kot stevardesa pri Adrii Airways, pisala je scenarije in TV napovednike na TV Slovenija… Da bi dobila prvo priložnost v svetu oglaševanja je takrat že z diplomo, Polona Kisovec pričela z delom v znani oglaševalski agenciji kot “deklica za vse” ter celo čistila stranišča. Nadrejeni so kmalu opazili njeno zavzetost in vztrajnost, tako da je dobila priložnost, da se preizkusi najprej kot predavateljica, kasneje pa že s svojimi teksti oblikuje prve oglase.

Pri delu v klasičnem oglaševanju je Polona Kisovec kmalu spoznala, da ji izziv pomenijo rezultati. S snovanjem in implementacijo prodajnih sporočil, direktne pošte ter spletnega marketinga za blagovno znamko Dormeo pa se Polona Kisovec uvršča med pionirje direktnega marketinga na slovenskem trgu. Z bogatimi izkušnjami na področju neposrednega trženja ter inovativnimi pristopi v okviru svojega lastnega podjetja (121 MARKETING d.o.o.) Polona Kisovec postavlja nove standarde o marketinškem delu, ki jih uspešno uporablja pri pripravi marketinških rešitev za različna podjetja in panoge. Polona Kisovec svoje znanje v neposrednem trženju predaja naprej podjetjem, organizacijam in posameznikom preko praktičnih delavnic z naslovom Stroškovno učinkovito trženje. Z izvedbo trženjskih delavnic dosega rekordni uspeh v Sloveniji z učinkovitim usposabljanjem slušateljev za samostojno delovanje v trženju, kar se pozna pri izboljšanju prodajnih rezultatov podjetij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *