Podaljševanje trepalnic brez stranskih učinkov

trepalnicePodaljševanje trepalnic je postal velik hit. Postopek poteka tako, da na naše naravne dlačice – posamezne trepalnice s posebnim zelo močnim lepilom nanašamo umetne trepalnice. To lepilo je primerno tudi za oči. Podaljševanje trepalnic je kar precej zahteven postopek. Svetujemo vam, da si preberete članek o podaljševanju trepalnic brez stranskih učinkov.Oseba, ki izvaja podaljševanje trepalnic mora imeti nekaj spretnosti. Vsako posamezno umetno trepalnico je potrebno nalepiti posebej. Postopek traja tudi do tri ure. Obstaja tudi drugačna metoda podaljševanja trepalnic. V tem primeru so trepalnice v šopu. S tem se močno skrajša čas postopka na samo pol ure.

Umetne trepalnice odpadejo skupaj z naravnimi trepalnicami. Ta cikel rasti trepalnic je odvisen od vsakega posameznika. Povprečna rast trepalnic je tri tedne. Po tem času je potrebna obnovitvena kura s katero nadomestimo trepalnice, katere so nam odpadle. Seveda, če želimo obdržati podaljšane trepalnice.

Prednost podaljševanja trepalnic je tudi da nam ni potrebno nanašati maskare. Naše oči so poudarjene tudi zjutraj ko se zbudimo. Tudi pred spanjem nam ni potrebno odstranjevati ličila. Izjemno pomembno je, za kateri salon se odločimo. Pri tem naj ne odloča samo cena ampak kvaliteta tako materiala in storitve. Veliko ljudi je alergičnih na formaldehid, ki je sestavina lepila s katerim nam pritrdijo posamezne trepalnice. Pri nekaterih posameznicah zaradi ponavljajočega procesa podaljševanja trepalnic prihaja do večjega izpadanja naravnih trepalnic ali celo do začasne izgube trepalnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *