Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani za iskalnike (SEO) je vsekakor del marketinga vaše spletne strani, ki je zelo učinkovit. Poleg tega vam tudi prihrani ogromno denarja za nepotrebno oglaševanje. V kolikor bi radi prišli s spletno stranjo do top pozicij na iskalnikih, ki vam bodo pripeljale na spletno stran znatno več obiskovalcev in posledično geenrirale več prihodkov, kliknite na http://www.optimizacija-strani.si/

Če vaša stran ni optimizirana, to pomeni, da ni med top zadetki v iskalnikih. Nam pa je seveda vsem jasno, da kupci večinoma kupujejo na prvih straneh. Iz lastnih izkušenj pa tudi veste, da včasih pogledate le morda prvih 5 zadetkov spletnih strani ali še manj, ki ponujajo izdelek oz. storitev, ki jo potrebujete.

Če je torej vaša spletna stran v iskalnikih med prvimi zadetki, to samo pomeni več potencialnih novih strank.

Optimizacija spletnih strani je sestavljena iz on-site in off-site optimizacije. On-site optimizacija je vezana na vašo spletno stran, off-site optimizacija pa je vezana na razne povezave, ki vodijo uporabnika na vašo spletno stran. Vendarle pa je treba poudariti, da optimizacija spletnih strani na primer ni več tako učinkovita v panogah, ki so že zelo zastopane na spletu. V teh primerih se vaše produkte bolj splača tržiti na drugačen način, in sicer s pomočjo oglaševanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *