Olang obutev za bele zimske dni

olang obutevZima zima bela …ko zapade prvi sneg in se ga predvsem otroci nadvse razveselijo, se mnogo staršev zave, da niso razmišljali o tem, kaj bodo ob snegu obuli njihovi otroci. So jim lanski čevlji še prav? In kakšne jim kupiti nove, da bodo kar najbolj vsestranski? Olang obutev prihaja iz Italije, natančneje iz Tirolske. Podjetje, katerega glavni proizvod so zimski škornji, je pričelo delovati šele leta 1990, vendar je imelo ves čas vizijo, da se posveti izdelavi zgolj zimske obutve, pri kateri pa želi doseči izjemno udobje, slediti trendom ter tudi ponuditi primerno ceno. Olang zimski čevlji so to dosegli v kar kratkem času – danes jih najdete v množici najboljših športnih trgovin po svetu, tudi pri nas.

Olang otroški škornji
Olang otroški škornji so izdelani z mislijo, da mora biti otrokom toplo, da morajo biti čevlji zanje lepi, predvsem pa morajo nuditi enostavno obuvanje, saj vsi vemo, da je zamudno obuvanje lahko hitro razlog za nejevoljo. In še nekaj: Olang obutev za otroke ne sme biti slabša od tiste za odrasle! Nenazadnje otroci pozimi pogosto hodijo peš v šolo, gredo na igrišče, v vrtcu in šoli jih peljejo na sprehod, popoldne za hišo postavljajo snežake, se sankajo in se kepajo … Otroci so dejansko pozimi zunaj več kot odrasli, to pa pomeni, da jim ne moramo ponujati slabše in cenene obutve – zaslužijo si kakovost, ki je tudi predpogoj za varnost.

Videz, ki navdušuje
Poleg kakovosti izdelave in materialov, se lahko Olanh otroški škornji pohvalijo tudi s tem, da so lepi na pogled in otrokom všeč. Če je večina zimske obutve za otroke namreč v prvi vrsti funkcionalna, pozabi pa na videz, pri italijanski znamki Olang to ne velja. Škornji so zanimivo, modno oblikovani ter v čudovitih barvah, zato  ne preseneča, da jih otroci obožujejo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *