Merrell pohodni čevlji

merell pohodn cevljiIzbira pravih pohodnih čevljev gotovo ni lahka, kljub temu, da imamo na izbiro neštete modele s fizičnih in virtualnih prodajnih polic. Kateremu proizvajalcu zaupati in kateri model izbrati? Univerzalne rešitve pri čevljih seveda ni, saj mora vsak poiskati čevelj, ki bo njemu najbolj ugajal. Lahko pa predlagamo priznane znamke in preverjene modele, ki so se skozi leta uporabe izkazali za zanesljive. Med temi se nedvomno znajdejo Merrell pohodni čevlji, ki so uspeli opozoriti nase s kakovostno izdelavo in odlično predstavo na zahtevnih terenih.

Pohodni čevlji Merrell so seveda na voljo v različnih oblikah. Pravzaprav ima ta proizvajalec v ponudbi nekaj izdelkov, ki jih v tem segmentu običajno nismo vajeni – na primer pohodne sandale! Sandali Hydro Hiker so namenjeni otrokom, ki potrebujejo lahke, udobne in zračne čevlje za vsakdanjo uporabo, ki pa se bodo izkazali tudi pri kakšnem daljšem pohodu. Kombinacija kakovosti in zanesljivosti pohodnih čevljev ter preproste zasnove in zračnosti sandalov je nedvomno posrečena rešitev za mnoge otroke.

V ponudbi za odrasle ima Merrell veliko izbire v dveh kategorijah: lahke športne pohodne čevlje in robustnejše visoke pohodne čevlje. Športni pohodni čevlji so za tiste, ki nove obutve ne mislijo uporabljati izključno v gorah, temveč želijo udobje in vzdržljivost pohodniške obutve uživati tudi pri drugih opravilih. Čevlji, kot so Merrell All Out ali Grassbow Sport, se odlično znajdejo v različnih vlogah – tako na kratkem sprehodu, kot na vzponu v hribe.

Zahtevnejše gornike bo Merrell navdušil s ponudbo visokih pohodnih čevljev, med katerimi izstopa model Merrell Capra Venture. To je čevelj, ki bo bržkone kos tudi izzivom zelo zahtevnih planincev. Z Gore-Tex materialom zagotavlja vodoodpornost in zračnost, razne rešitve pa naredijo hojo udobno in prijetno tudi na daljših turah – Air Cushion zračna blazina blaži obremenitve pete, M-Select FRESH vložek zagotavlja dolgotrajno svežino, podplat iz Vibram Megagrip gume pa zagotavlja popolno stabilnost tudi na mokrih in neravnih površinah, ki večinoma prekrivajo pot na visoke vrhove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *