Kartuše niso vedno drage

Podjetja poskušajo vse več poslovanja opraviti preko spleta. Kljub napredku tehnike pa en del poslovanja ostaja. Še vedno se v vsaki pisarni ogromno tiska. Pri tem pa so pomembne tudi kartuše. Dobro je vnaprej vedeti koliko in kaj bomo tiskali. Če večkrat tiskamo po več sto kopij naenkrat, je vredno razmisliti o nakupu večje več funkcijske naprave. Da kartuše niso vedno drage, se lahko prepričate v spletni trgovini Tiskaj poceni http://www.tiskajpoceni.com/.

Zakaj bi zapravljali čas z čakanje na izpise iz tiskalnika. Boljše naprave vam lahko natisnejo kup letakov v nekaj minutah. Pri tem pa bomo spraznili vse kartuše na zalogi v pisarni.

V primeru da tiskamo le po nekaj listov naenkrat, bo manjši in cenejši tiskalnik zadoščal. Morda bomo kar naenkrat potrebovali tisoč kopij novega letaka. Mnogo tiskarn nam hitro in poceni natisne željeno. Običajno lahko vse naročimo preko spleta. V svoji pisarni imamo pa le manjši tiskalnik in tiste kartuše, ki jih lahko porabimo sproti.

Ste vedeli da imajo kartuš rok trajanja? Če jim pozabimo na dnu omare in najprej porabimo novejše, se nam lahko posušijo. Zato jih je pametno zložiti na polico po sistemu najnovejše zadaj. Nekaj pa lahko prihranimo tudi ko kupujemo nove kartuše. Ste prepričani, da potrebujete originalne? Nekatere neoriginalne kartuše bodo natisnile prav tako dober izdelek za pol cene.

Kartuše se lahko posušijo tudi, če tiskalnika predolgo ne uporabimo. Priporočljivo je, da vsake toliko časa natisnemo kak list besedila.

Lahko se tudi ponovno napolnijo. Pametno pa je, da se pred nakupom takih pozanimamo o prodajalcu in poiščemo izkušnje njegovih strank na spletu. Najprej pa seveda preverimo model in vrsto kartuše. Ta informacija je po navadi z velikimi črkami napisana na etiketi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *