Ženske bunde

zimske-bundeKmalu bo prišla zima, slabo vreme in nizke temperaturo. Ste pripravljene na novo sezono. Imate v garderobi dovolj toplih in modnih oblačil? Je morda napočil čas za nakup nove ženske bunde? Ko izbirate žensko bundo poskrbite predvsem to, da bo budna dovolj topla. Zaželeno je tudi, da je nepremočljiva in da dobro zadrži veter. Pri nakupu ženske bunde se boste morale odločiti kakšen bo kroj, ali bo bunda dolga kot plašč, ali bo segala malce čez boke ali pa bo bunda kratka. Najbolj popularne so enobarvne ženske bunde. Največ se proda bund v črni ali beli barvi. Tudi bunde v bolj živahnih barvah (npr. rumene ali rdeče bunde) so zadnje čase vedno bolj popularne.

Ženske zimske bunde lahko v kombinaciji s pravimi oblačili postanejo trendovski kosi, ki so osnova naše garderobe. Ženske bunde iz toplih in zračnih materialov so lahko vaš idealen zaveznik za hladne zimske večere. Ženske budne lahko kombiniramo z različnimi kosi oblačil, največkrat pa se bunde uporabijo takrat ko želimo doseči bolj lahkoten cilj.

Kako izbrati žensko bundo?

zenske-bundeBunda vas mora vsekakor ščititi pred nizkimi temperaturami in vetrom. Če ste občutljivi na veter, je priporočljivo, da si izberete žensko budno s kapuco. Pri večini modelov je kapuca odstranljiva, tako da jo lahko kadarkoli odstranite in date nazaj na bundo brez kakršnihkoli problemov.

Zimske bunde so poleg tega, da nas grejejo v hladnih zimskih dneh, nepogrešljiv odraz našega osebnega stila. Osvežitev zimske garderobe običajno začnemo z nakupom nove bunde in šele ko izberemo budno kupimo ostale zimske kose oblačil (kape, šale, rokavice) in obutve, ki se bodo podali zraven bunde.

Poleg bund bomo v kratkih zimskih dneh na ulicah videli seveda še ogromno zimskih plaščev in jaken. Predno bo prišla zima pa vam svetujemo, da si za prehodno jesensko obdobje kupite še kakšno lahko prehodno jakno, ki bo namenjena različnim priložnostim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *