Kreme protiv bora

kreme-protiv-boraPomlađena koža, koža bez bora, te preparati koji nas čine mlađima nego što zaista jesmo, apsolutni su hit posljednjih godina na svjetskoj sceni. Botox injekcije, zatezanje kože i estetske operacije postigle su svoj vrhunac u 21 stoljeću, međutim popularne estetske operacije polako zamjenjuju kreme protiv bora. Intenzivno krema protiv bora možete kupiti na stranici http://lux-factor.com/krema-protiv-bora.


Na našem tržištu je sve više krema protiv bora koje obećavaju zapanjujuće rezultate u samo par dana. Koliko su zaista djelotvorne, ne znamo…ali znamo da nas svakodnevno bombardiraju senzacionalnim otkrićima, stoga nam ne preostaje ništa drugo nego izabrati jednu od silnih krema protiv bora i nadati se da će i na nama imati isti učinak kao i na lijepe tete sa reklama.

Sa njegom kože potrebno je krenuti na vrijeme i pravilno. Jedan od glavnih razloga starenja kože, svakako je gubitak vlažnosti. Tijekom noći se koža obnavlja i vraća izgubljenu energiju, stoga je isto vrlo važan pravilan i kvalitetan san. Na snove ne možemo utjecati, ali možemo voditi računa da uglavnom u isto vrijeme odlazimo u krevet, te da prije spavanja nahranimo kožu bogatom kremom protiv bora. Mnoge kozmetičke kuće u ponudi imaju dnevne i noćne kreme, kreme za područje oko očiju i oko usana, međutim postoje i oni koji u svojim linijama imaju i univerzalne kreme.

To su kreme koje su i dnevne i noćne, za lice, vrat i dekolte, te za područje oko očiju, vrlo bogate hranjivim sastojcima, ali bez ili sa jako malo zaštitnog faktora. Najvažnije je da pronađete sebi idealnu kremu protiv bora. Kremu koja na vašem licu neće ostavljati osjećaj nelagode, zatezanja, već osjećaj ugode, te vašoj koži pružiti potrebnu hidrataciju tokom cijelog dana. Čak vam ni ona najskuplja krema protiv bora neće garantirati da ćete izgledati kao djevojke sa reklama.

Za zdravu i lijepu kožu najvažnije je da unosite dovoljno tekućine, pravilno se hranite i izbjegavate stres, pravilno uklanjate šminku sa lica i na kraju kožu lijepo nahranite onom kremom koja vašem licu najbolje odgovara. Vaša koža bit će vam zahvalna na pravilnoj njezi, a to će vam i pokazati svojom ljepotom i blistavošću, te kožom bez bora.

Više informacija o kremi protov bora dobijete i na stranici http://www.yuan.si/krema-protiv-bora-lux-factor/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *