Igrače Bruder navdušujejo mnoge otroke

bruder igračeNemška tovarna igrač Bruder že desetletja razveseljuje otroke po vsem svetu z njihovimi inovativnimi plastičnimi igračami. Pohvalijo se lahko z mnogimi nagradami, ki so jih prejeli za odlične rezultate na tem področju. Njihovo kvaliteto so prepoznali tudi kupci, saj igrače Bruder izvažajo v kar 65 različnih držav po vsem svetu. Igrače, izdelane v Bruderju, odlikuje tudi oznaka kakovosti Good toy, ki zagotavlja, da je igrača večkrat pregledana, upoštevajoč različne kriterije kot so npr. trpežnost materialov, dizajn, uporabnost in sama izdelava izdelka. Igrače Bruder vsebujejo tudi razumljiva, kvalitetna navodila in primernost za določeno starostno skupino.

Podjetje prav tako skrbi za okolje, uporabljajo trajnostne materiale, ki se jih lahko kasneje ponovno uporabi. Zagotavljajo tudi rezervne dele za izgubljene kose igrač, tako da vaš malček ne bo potreboval nove igrače, temveč le manjkajoči del.

Igrače Bruder so primerne za fante in punce. Z njimi se lahko igrajo v notranjih prostorih ali pa zunaj, na svežem zraku v peskovniku. Otrokom je še posebno všeč, če lahko med igro spoznavajo svet odraslih in se na ta način hitreje učijo. Bruder igrače, ki so pomanjšani originali resničnih vozil, na ta način otrokom ponujajo novo dimenzijo igranja, kjer otrok skozi igro z različnimi stroji spoznava delovanje strojev. Tako pri otroku vzpodbujamo logičen način razmišljanja in kvalitetno preživljanje prostega časa.

Na razpolago imamo več različnih tematik, iz katerih lahko potem izbiramo različne igrače. Zelo popularna so reševalna vozila, kjer najdemo policijska, gasilska in vozila nujne medicinske pomoči. Veliko izbire je tudi med vozili v gradbeništvu in poljedelstvu, kjer pridejo v poštev tudi vse prikolice ter dodatna oprema, ki se uporablja pri teh poklicih. Glavni junaki nosijo čudovite uniforme, na katerih vas bodo presenetili majhni detajli, ki bodo poskrbeli, da se vaš otrok igrače ne bo zlepa  naveličal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *