DermaluxeHair – Šampon proti izpadanju las

sampon-dermaluxehairPred dvema letoma sem prvič opazil, da se mi lasje pričenjajo redčiti. Sprva se temu nisem kaj veliko posvečal, saj imam lase povsem kratke – predvsem zato, ker se veliko ukvarjam s športom in je to zaradi potenja ter pogostega tuširanja po športnih aktivnostih najbolj praktično. Vsekakor pa mi ni bilo všeč, da mi poleg tega »raste« tudi čelo. Moja lasna linija se je nad čelom in ob sencah pomikala nazaj, in nisem si želel postati plešast. Na srečo sem našel pravo rešitev proti izpadanju las. Kupil sem serum in šampon DermaluxeHair proti izpadanju las.

Kupil sem si šampon proti izpadanju las, ki je bil na voljo v specializirani prodajalni, in ga sedaj uporabljava oba z ženo. Ona si namreč želi bolj bujne lase, kar ji ne uspe predvsem zato, ker ob krtačenju njenih las na krtači vedno ostane veliko število las, novih pa očitno ne zraste toliko, da bi lahko dosegla bujnost, ki si jo želi. Tako ona šampon proti izpadanju las uporablja predvsem zato, da bi naravno izpadanje čim bolj preprečila oziroma zaustavila, jaz pa zato, da morda vsaj malo omilim nastajanje pleše.

Pravijo, da je plešavost genska in je ne bom mogel preprečiti, kar seveda verjamem, a prepričan sem, da lahko šampon proti izpadanju las poskrbi vsaj za to, da bo njen nastanek počasnejši, če ga morda že ne bo preprečil. Sicer pa so mi v lekarni dejali, da se lahko o plešavosti posvetujem tudi z zdravnikom, saj so na voljo tudi močnejši preparati, ki preprečujejo plešavost, a sem jih seveda zavrnil. Dobro vem, da obstajajo celo zdravila proti plešavosti, a v svoje telo ne mislim vnesti kupa kemikalij, ki imajo tudi neželene stranske učinke. Raje uporabljam šampon proti izpadanju las in si rečem, da bo, kar pač bo, kot pa, da bi hodil okoli zdravnikov. Nenazadnje pa plešavost danes ni več nekaj, kar bi morali moški skrivati. Tudi veliko zvezdnikov je brez las (Nicholas Cage, Bruce Willis), pa niso zato pri ženskah nič manj zaželeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *