Angleščina in angleški jezik

Dandanes je angleščina najbolj razširjen jezik na svetu ter predstavlja osnovo mednarodne oz svetovne komunikacije. Poleg velikega števila maternih govorcev angleščine, je kot prvi tuji jezik najbolj razširjen med svetovno populacijo. Za učinkovito učenje angleškega jezika obiščite spletn stran prevajalske agencije Lingula, ki je namenjena angleščini – http://www.anglescina.org/.

Veliko osnov angleškega jezika pa se lahko naučimo iz vsakdanjega življenja ter medijev, za pridobitev določenega/specifičnega znanja angleščine pa je potrebno osnovno znanje nadgraditi z raznimi tečaji, ki so temu primerni.

Začetni tečaji angleškega jezika so namenjeno vsem, ki se prvič srečujejo z angleščino ali pa tistim, ki poznajo le nekaj osnov jezika, vendar želijo znanje nadgraditi na višjo raven, tečaji so namenjeni odraslim ter mladim oz tistim, ki bi se radi naučili osnov angleščine.

Nadaljevalni tečaji so namenjeni osebam, ki so se že spoznale z angleškim jezikom, a vendar bi svoje zanje rade še nadgradile, prav tako je tečaj namenjen mladim in odraslim. Z tem tečajem pa tečajnik pridobi dovolj samozavesti za tekoče pogovarjanje ali pisanje.

Za tečajnike, ki že dobro govorijo angleško, a bi vseeno radi nadgradili pridobljeno znanje oz besedišče je na voljo tudi tečaj nadgradnje. Na tečaju tečajniki ponovijo angleške čase, utrdi se slovnični del ter nadgradi se znanje na raznih vsakdanjih in uporabnih področjih ipd.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *