Serum za rast trepalnic DermaluxeLash

serum za rast trepalnicSe spomnite reka, da vam izpadla trepalnica, če si nekaj zaželite in jo nato odpihnete, prinese srečo? Oh, koliko sreče bi imeli vsi tisti, ki jim trepalnice vsak dan prekomerno izpadajo… Toda na žalost je lahko to prava nočna mora. Trepalnice imajo namreč pomembno vlogo in nikakor jih ne želimo izgubiti. Ste že poskusili s serumom za rast trepalnic, ki ga lahko kupite v spletni trgovini Medilip?

Dolge, goste trepalnice, sanje vsake ženske. A vsi nimamo takšne sreče. Nekateri so bili dobesedno obdarjeni s popolnimi trepalnicami, med tem ko imajo drugi redke trepalnice ali pa so se le-te odločile, da svoje funkcije ne bodo več opravljale in so pričele množično izpadati. Najslabše, kar lahko naredimo v tem primeru je, da kupimo umetne trepalnice, saj lahko z njimi vse skupaj še poslabšamo. Bolje je, da začnemo uporabljati serum za rast trepalnic, ki bo naše trepalnice prepričal, da spet opravljajo svojo funkcijo, torej ščitijo oči pred tujki. Tisti, ki serum uporabljajo že dalj časa, so z njegovim delovanjem zelo zadovoljni.

Čim prej recite »ne« umetnim trepalnicam in si priskrbite serum za rast trepalnic. Upoštevajte navodila proizvajalca, obenem pa se poskušajte izogniti slabim razvadam in nezdravi prehrani, ki so tudi lahko vzrok, da vam trepalnice izpadajo. Zvečer ličila dobro sperite z vodo, trepalnic pa ne drgnite ob brisačo, saj jih boste tako še dodatno poškodovali. Če boste serum za rast trepalnic uporabljali redno, boste spet imeli goste trepalnice in se ne boste jezili zaradi tiste ene trepalnice, ki vam bo izpadla. Raje si kaj zaželite in jo odpihnite. Kdove, morda pa deluje?

V spletni trgovini Medilip pa lahko kupite tudi šampon proti izpadanju las.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *