Prevajanje s posluhom za jezik

Prevajanje je postalo z razmahom interneta in dostopnostjo do globalnega trga pomembnejše kot kadar koli prej. Tako se je pričela širiti tudi ponudba različnih prevajalskih agencij, zato je predvsem v zadnjih letih na trgu precejšnja izbira. Ravno zaradi tega je izredno pomembno, da za prevajanje besedil izberete preverjeno prevajalsko agencijo, kjer za prevod poskrbijo strokovno podkovani jezikoslovci.
Vsaka beseda šteje
Prevajanje ne pomeni, da besede iz enega jezika zgolj prenesemo v tuji jezik, temveč je potrebno poskrbeti tudi za vse detajle – torej da besedilo v ciljnem jeziku zaživi na novo in popolnoma ustrezno preda vaše sporočilo ter nagovori občinstvo. Ravno to je ključni element, s katerim dober prevod izstopi iz povprečja.

V podjetju Multilingual se tega dobro zavedamo, zato že vrsto let sodelujemo izključno s preverjenimi in izkušenimi prevajalci, ki so posebej specializirani za posamezno področje prevajanja in za izbrano jezikovno kombinacijo. Med njimi so tudi številni naravni govorci jezika, ki pregledajo končno besedilo in poskrbijo, da doseže želeni učinek.

Ugodne cene in pregleden način obračuna
V podjetju Multilingual si prizadevamo za maksimalno korektno sodelovanje in smo ponosni, da senaročniki k nam z veseljem vračate. Že ob začetku sodelovanja vam zagotovimo do evra natančno ceno prevoda, ki ne odstopa tudi, če je prevedeno besedilo na koncu nekoliko daljše. Tako že vnaprej natančno veste, kaj boste dobili in ste lahko popolnoma brez skrbi glede stroškov.


Na voljo smo vam na:
040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *